DİŞİ TAVŞANLARDA (ORYCTOLAGUS CUNİCULUS) GENİTAL ORGANLARININ POSTNATAL MORFOLOJİK GELİŞİMİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR - ÖZKAN, ZAİT ENDER (Fırat Üniveristesi, 1993)
Bu araştırmada tavşanlarla dişi genital organlarında postnatal dönemde meydana gelen bası morfolojik değişimler incelendi. Dişi. tav şanlar 0-3, 3-6 aylık ve 6 aydan büyük olmak üzere 3 gruba ayrıldı. Anatomik ve Histolojik özellikleri incelem

In this study, some morphological changes on genital organs of female rabbits during postnatal development were investigated.Rabbits were divided into three groups in terms of their ages. These groups were 0-3, 3-8 months and older than 6 m
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine