KiNDi'YE GÖRE VARLIGIN SEBEPLiLiGi MESELESi - Erdoğan, İsmail (Fırat University, 2000)
İlk İslam filozoflanndan olan Kinili'nin varlığın sebepliliği (kozalite) mes'elesine, varlık ve sebeplilik hakkılıda kısa bir bilgi vererek giriş yapmak istiyoruz.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları