KUR'AN-I KERiM OKUMANIN VE DiNLEMENiN FAZiLET VE ADABI - Aydın, Akif (Fırat University, 2002)
Bu araştırmamızda Kur'an okumanın fazileti ve Kur'an okurken takip edilecek .esaslar üzerinde durulmuştur. Kur'an-ı Kerim'i tertil ile okumak esastır. Çünkü Hz.Muhamrned (s.a.v) böyle okumuş ve bize tavsiyede bulunmuştur. Kur'an'ı hatasız okuyup anlamak için bu esaslara uymak şarttır.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları