Sonlu eleman esaslı ILLI-PAVE bilgisayar programı ile esnek yol üstyapısı analizi - Namlı, Remzi (My University, 2002)
Bu çalışmada esnek yol üstyapılarındaki gerilme-deformasyon ilişkileri, sonlu eleman esaslı ILLI-PAVE bilgisayar programına göre analiz edilmiştir. Sistem kaplama, temel ve taban olmak üzere üç kısımdan teşkil edilmiştir. Buna göre yükün merkezine göre yüzeyden 0.1 inç alttaki kaplama ve kaplama-temel arasındaki seviyede gerilme ve deplasmanlar incelenmiştir. Sonuçlar deplasman ve gerilme kurallarıyla karşılaştırılarak uygunluğu saptanmıştır.
Keywords: Matematik; İnşaat Mühendisliği; İstatistik ve Olasılık