Zaman Serilerinde Mevsim Dalgalanmaları - Gençoğlu, M.t., S. Özçelik, (My University, 1999)
Bu Çalışmada zaman serilerinin bileşenleri tanıtılmış,serinin trend analizi yapılmıştır.Mevsim indeksleri hareketli ortalamalara oran yöntemini kullanarak yapılmıştır.
Bildiri - Yayımlanmış
Bildiri - Kongre ve Sempozyum
Keywords: Zaman Serisi Mevsim Dalgalanmaları