KUR'AN TEFSIRiNDE HZ. PEYGAMBER'IN YERi - Soysaldı, Mehmet (Fırat University, 1998)
Bilindiği gibi, Kur'an-ı Kerim, Allah Teala tarafindan Hz.Muhammed (s.a.v)'e, yaklaşık olarak 23 senede ayet ayet apaçık bir Arapça1 ilenazil olmuştur.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları