URFA İLİNİN İNANÇ COĞRAFYASI - AYDIN, FAHMETTİN (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
The Belief geography of Urfa city
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Din; Religion