Koyunlarda deneysel pıtrak otu (Xanthium strumarium L. subsp. cavanillesii-cocklebur)toksikasyonu üzerine patolojik ve biyokimyasal araştırmalar - Karadaş, Erkan; Yaman, İhsan; Özdemir, Necmi (My University, 1997)
-
Keywords: Biyokimya ve Moleküler Biyoloji; Veterinerlik