Dystonia of neck and oculogyric dystonic reaction due to sertraline use - Ozcan, Alper; Cikili Uytun, Merve; Uytun, Salih; Poyrazoglu, Hatice Gamze; Altuner Torun, Yasemin (Cumhuriyet Univ Tip Fak Psikiyatri Anabilim Dali, 2015)
[Abstract Not Available]
Sertralin kullanımına bağlı gelişen boyunda distoni ve okulojirik kriz