Kronik Bel Ağrısı Nadir Nedeni: Konjenital Anterior Füzyon Malformasyonu - Alkana, Gökhan; Akgöl, Gürkan; Gülkesen, Arif; Kaya, Arzu (My University, 2016)
Bel ağrısı, en sık karşılaşılan kas iskelet sistemi ağrılarındandır. Ağrı, çoğunlukla travmatik ve dejeneratif nedenlere bağlı olarak mekanik tipte görülmektedir. Bu yazıda geç tanı konulmuş lomber anterior segmentasyon defekti ve kifozu olan bir olgu sunulmuştur. Yetişkin yaş grubu ile karşılaştırıldığında genç yaşta görülen bel ağrısı, konjenital malformasyonlar gibi daha nadir görülen morfolojik durumlar sebebi ile oluşabilmektedir.
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Patoloji; Romatoloji; Ortopedi