Tatlı su ıstakozunun veriminin artırılmasında ve %100 monoseks (Dişi) birey üretilmesinde 17B-östradiol'ün etkilerinin araştırılması - Harlıoğlu, Muzaffer Mustafa; Yonar, M. Enis; Farhadi, Ardavan; Çeçen, Ebru; Yıldırım, Hatice; Yonar, Serpıl Mıse; Harlıoğlu, Ayşe (My University, 2016)
-
15.05.2016
Keywords: Biyoloji; Balıkçılık; Deniz ve Tatlı Su Biyolojisi