Deterjanların Lahtyrus sativus'un kök ucu hücrelerine mitotik etkileri - Kiran, Yasar; Şahin, Ahmet; Çobanoğlu, Dursun (My University, 1999)
-
Keywords: Çimlenme; Lathyrus sativus; toksisite; kromozom hataları; kök uçları; Fabaceae; mitoz; deterjanlar