İnternet Kafelere Giden Bireylerin Öğrenim Düzeyleri ile İnterneti Kullanma Amaçları Arasındaki İlişki - Atıcı, Bünyamin; Dikici, Abdullah (My University, 2003)
Gün geçtikçe yaygınlaşan internet kafeler, bireylerin internete erişimde bulunmalarını sağlayan önemli yerler olarak karşımıza çıkmaktadır. İnternet kafelerin hızla yaygınlaşması, aynı zamanda, bireylerin bu yeni ortama olan taleplerini de göstermektedir. Bu noktada, internet kafelere giden bireylerin ve bu ortamın farklı açılardan değerlendirilmesi önemli görülmektedir. Bu çalışmada, internet kafelere giden bireylerin öğrenim düzeyleri ile interneti kullanma amaçlan arasındaki ilişki ele alınmaya çalışılmıştır.
Keywords: Eğitim; Eğitim Araştırmaları; Bilgisayar Bilimleri; Bilgi Sistemleri