HİCRİ BİRİNCİ YÜZYILDA MEDİNE ŞEHRİ (FİZİKİ, DEMOGRAFİK, İDARİ, İKTİSADİ, VE SOSYAL YAPISI) - ÇELİKKOL, YAŞAR (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature