TÜRKLÜK BİLİMİNİN YORULMAZ KALEMİ: PROF. DR. ALİ BERAT ALPTEKİN (HAYATI VE ESERLERİ) - Şimşek, Esma; İçel, Hatice (My University, 2020)
-
Keywords: Folklor; Tarih; Asya Çalışmaları; Kültürel Çalışmalar; Mantık; Edebiyat; Dil ve Dil Bilim; Edebi Teori ve Eleştiri