Labirent yan savaklardaki akımın ve su alma bölgesindeki oyulmanın kıvrımlı bir kanal boyunca incelenmesi - Emıroglu, Muhammet Emin; Kaya, Nihat; Öztürk, Mualla (My University, 2007)
-
01.10.2007
Keywords: Su Kaynakları; Çevre Mühendisliği