İnek ve düvelerde meme ve meme derisi papilllomlarının tedavisinde paronychia kurdica bitkisinin kullanımı - Apaydın, Mükremin; Çiftçi, Osman; Tonbak, Şükrü; Aydın, Muhterem; Timurkaan, Necati; Yıldız, Hamit (My University, 2007)
-
01.06.2007
Keywords: Tamamlayıcı ve Entegre Tıp