Diyete genistein ilavesinin fibroid tümörler üzerine etkileri - Şahin, Kazım; Akdemır, Fatih; Küçük, Ömer; Kilic, Ertugrul; Özercan, Reşat; İlhan, Necip; Doerge, Daniel R. (My University, 2007)
-
01.01.2007
Keywords: Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Genel ve Dahili Tıp; Onkoloji; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji