DİFERANSİYEL OPERATÖRLER İÇİN TERS NODAL PROBLEM - YILMAZ, EMRAH (Fırat Üniveristesi, 2012)
Özet Kısmı daha sonra yüklenecektir.

Summary Section will be installed later.
Inverse nodal problem for differential operators
Keywords: Matematik