Ebru ŞENOCAK, İronik Yaşamda Sonsuza Yürüyen Kahraman Nasreddin Hoca, Mozaik Kültür ve Sanat Vakfı Yayınları, Konya, 2007, 232 s. - Şahin, Veysel (My University, 2008)
-
Keywords: Mizah; fıkra; türk kültürü; kitap inceleme; halk edebiyatı; halk hikayeleri; istihza; nasreddin hoca