TELEVİZYONUN KADINLARIN GÜNDELİK YAŞAMLARINA ETKİSİNİN SOSYOLOJİK AÇIDAN İNCELENMESİ: ELAZIĞ ÖRNEĞİ - GÜLMEZ, ESRA (Fırat Üniveristesi, 2007)
[Abstract Not Available]
Investigation of the effect of television on women's daily life in terms of sociological aspects: Elazığ sample
Keywords: İletişim Bilimleri; Sosyoloji