Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde Theileria annulata'nın seroprevalansı - Aktaş, Münir; Sevgili, Murat; Dumanlı, Nazir; Karaer, Zafer; Çakmak, Ayşe (My University, 2001)
-
Keywords: Malatya; antikor; sığır; epidemiyoloji; Elazığ; immünofloresan; seroprevalans; Tunceli; Theileria annulata