Çinko ekstraksiyon atığının stabilizasyonu, yapı ve radyasyon zırhlama malzemesi olarak kullanımının incelenmesi - Erdem, Mehmet; Dogru, Mahmut; Özverdi, Arzu; Baykara, Oktay; Yıldırım, Veysel (My University, 2009)
-
15.11.2009
Keywords: Malzeme Bilimleri; Özellik ve Test; Malzeme Bilimleri; Kaplamalar ve Filmler; Malzeme Bilimleri; Biyomalzemeler