Elazığ çevresinde ve Malatya GD'sunda yüzeyleyen yastık lavların petrolojisi, jeokronolojisi, izotop jeokimyası ve yastık lavlarla ilişkili pelajik çökellerin radyollarya faunasına bağlı olarak yaşlandırılması - Kürüm, Sevcan; Güncüoğlu, M. Cemal; Ural, Melek; Tekin, Uğur Kağan; Arslan, Mehmet (My University, 2012)
-
01.05.2012
Keywords: Mühendislik; Jeoloji; Jeokimya ve Jeofizik; Jeoloji