AKÇADAĞ, DOĞANŞEHİR VE DARENDE AĞIZLARI (FONETİK VE MORFOLOJİK İNCELEME) - SİNAN, AHMET TURAN (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature