Akkaraman koyun ve kıl keçilerinin dişi genital organları üzerinde anatomik-histolojik ve bazı histoşimik araştırmalar - Otlu, Ali (My University, 1980)
Bu araştırmada akkaraman koyun ve kıl keçilerinin dişi genital organlarında meydanagelen anatomik , histolojik ve bazı histoşimik değişimler İncelendi. Çalışmada kullanılan materyaller 3, 6, 12 ve 18 aylık yaş dönemlerinde bulunuyorlardı. Her yaş döneminden 5 'er adet olmak üzere, her iki türden toplam 40 hayvan kullanıldı.Bütün materyaller anöstrus periyodunda bulunuyorlardı.Her materyalden 23 adet olmak üzere toplam 920 histolojik blok, bunlarında herbirinden 10 'ar adet olmak üzere toplam 9200 preparat hazırlanarak çeşitli boyama yöntemleri ile boyandı.
15.04.1980
Keywords: Veterinerlik