YARIMCA OVASININ (ELAZIĞ) BEŞERİ VE İKTİSADİ COĞRAFYASI - ÇELİK, SELAHATTİN (Fırat Üniveristesi, 1994)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Coğrafya; Geography