Türkiye’de kurumsal dergiciliğin örneklerinden basın hayatı dergisi - Eşidir, Osman Vedüd; Bak, Gökhan (My University, 2018)
Kurumsal dergiler bir kurumun, kuruluşun ya da şirketin kurumsal kimliğini yansıtması açısından önemlidir. Son yıllarda artan dergi sayısına paralel olarak kurumsal dergilerin de arttığı ve çeşitlendiği görülmektedir. Ancak yayınlanan bu dergilerin kalitesi tartışmalıdır. Literatüre katkı sağlayacak olan bu çalışma kurumsal dergi incelemelerine bir örnektir.
Kitap - Kitap İçinde Yayın (Bölüm ya da Makale)
Keywords: Basın hayatı dergisi; Kurumsal dergicilik