ELAZIĞ İLİ KENT İÇİ OTOPARKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - GÜNEŞ, ÖNER (Fırat Üniveristesi, 1994)
Yüksek Lisans Tezi ELAZIS ILI KENT İÇİ OTOPARKLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA tiner GÜNEŞ Fırat üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı 1994, Say-Fa: B7 t- Otopark sorunu, kent yaşamının en önemli sorunlarından dır. Nüfus ve araç sayısındaki hızlı artış, otopark sorununu artırmıştır. Bu çalışmada, Elazığ şehir merkezinin yol içi ve yol dışı park etüdleri yapılmıştır. Bu etüdlerin sonuçlarına göre park yerlerinin kullanım süreleri incelenmiştir. Sonuçta park probleminin kısa ve uzun vadede çözümlenebilmesi için öneriler sunulmuştur. ANAHTAR KELİMELER: Otopark, Yol dışı park, Yol içi park, Park etüdü

Ill SUMMARY Master's Thessis A RESARCH ON THE INNER CITY PARKING LOTS OF ELAZIfl öner GÜNES Fırat University Graduate School o-f Science and Technology Department o-f Civil Engineering 1994, Page: 87 Parking is one of the major problem of the urban life. Parking problem has been increased by the increments o-F human and car population. In this study visual investigations on the street and off street parking have been carried out in Elazığ city center. The parking durations have been investigated accor ding to the survey. Several suggestions have been made on the solution of parking problem for short or long period. KEY WORDS : Parking Lot, Off street parking, street parking, parking survey.
A Research on the inner city parking lots of Elazığ
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: İnşaat Mühendisliği; Civil Engineering