Farklı muhafaza sıcaklığı ve sürelerinin balık eti Vitamin E miktarına etkisi - Arslan, Ali; Gönülalan, Zafer; Sarıgöl, Cengiz; Nazıroglu, Mustafa; Aksakal, Mesut (My University, 1997)
-
Keywords: Biyoloji; Veterinerlik