ABDÜLKADiR MERAGi'NiN HAYATI, KiŞiLiGi VE MUSiKi YÖNÜ - Koluklrlk, Kubilay (Fırat University, 2010)
Bu makalede Abdülkadir Meraği (1353-1435)'nin hayatı, kişiliği ve musiki yönü tespit edilerek incelenmiştir. Abdülkadir Merağl mfısik'i hakkında birçok kitap yazmıştır. Biz bu mh..i
Abdülkadir Meraği's Life, Personality, Musicallnterest
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları