BAZI GENELLEŞTİRİLMİŞ FARK DİZİ UZAYLARININ KÖTHE-TOEPLİTZ DUALLERİ - YAŞAR, HEDİYE (Fırat Üniveristesi, 2016)
Bu çalışma üç bölümden oluşmuştur. Birinci bölümde; temel tanım ve teoremler verilmiştir. İkinci bölümde ; ? ?(p) , ?c(p) ve ?co(p) fark dizi uzayları tanımlanmıştır. Üçüncü bölümde ; ?m ?(p) ve ?m c(p) uzaylarının Köthe- Toeplitz dualleri ve ?mco(p) ve ?mc(p) uzaylarının mutlak Köthe – Toeplitz dualleri tanımlanmıştır.

This study includes three parts. In the first part; basic definitions and theorems are given. In the second part; ? ?(p) , ?c(p) and ?co(p) difference sequence spaces are defined. In the third part; Köthe- Toeplitz duals of ?m ?(p) and ?mc(p) are defined and also given Köthe-Toeplitz duals of ?mco(p) and ?mc(p) are given.
Köthe-Teoplitz duals of difference sequence spaces
Keywords: Matematik