Organik yarıiletken malzemelerin üretilmesi ve optiksel elektriksel özelliklerinin araştırılması - Yakuphanoğlu, Fahrettin; Okutan, Mustafa; Gündüz, Bayram; Soykan, Cengiz (My University, 2009)
-
01.01.2009
Keywords: Fizik; Katı Hal; Kimya; Uygulamalı