Boğmaca aşısı sonrası sık konvülziyon geçiren benign familial infantil epilepsili bir olgu - Aygün, A. Denizmen; Güvenç, Hüseyin; Kocabay, Kenan; Soylu, Fuat (My University, 1996)
-
Keywords: Nörolojik Bilimler; Pediatri