TÜRKiYE KÜTÜPHANELERiNCEKi BELLi BiR FIKHI MEZHEBE NiSPETi TESPiT EDiLEMEYEN YAZMA ESERLER - Taş, Aydın (Fırat University, 2008)
Bu makalede, Türkiye kütüphanelerinde bulunan 71 müellife ait 90 adet yazma eser \;'erilmiştir. Tespitimize göre bunların; ~ - 12 tanesi neşredilmiş, birisinin matbu çevirisi yapılmış, bir yayınlanmış eser üzerine ise çalışma gerçekleştirilmiştir. - 78 tanesi ise sadece yazma halindedir.
The Manuscripts Whose Relation Haven't Been Determined to A Definite Fiqh's School in Libraries of Turkey
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları