Depo kısmında ısıl enerji depolama amacıyla faz değiştiren madde kullanılan güneş enerjisi sisteminde ısı transferinin iyileştirilmesi - Varol, Yasin; Şekerci, Memet; Öztop, Hakan Fehmi; Koca, Ahmet (My University, 2009)
-
15.11.2009
Keywords: Termodinamik; Enerji ve Yakıtlar