DERZİ-ZADE ULVİ: HAYATI, EDEBİ ŞAHSİYETİ VE DİVANININ TENKİDLİ METNİ - ÇETİN, İSMAİL (Fırat Üniveristesi, 1993)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature