Akkaraman ve Ivesi koyunlarinda gebelik ve dogum sonrasi kan plazmasi E vitamini ile bazi biyokimyasal degerlerdeki degisimler - Nazıroglu, Mustafa; Çay, Mehmet; Aksakal, Mesut (My University, 1997)
-
Keywords: Biyoloji; Veterinerlik