CENABİ PAŞA, DİVAN: HAYATI, EDEBİ KİŞİLİĞİ, DİVAN'ININ KARŞILAŞTIRMALI METNİ - KESİK, BEYHAN (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature