Kurumsal dergicilik ve hastane dergileri - Yılmaz, Dilek; Eşidir, Osman Vedüd; Bak, Gökhan (My University, 2020)
Kurumun, kuruluşların ve de şirketlerin kurumsal kimliğini yansıtan kurumsal dergiler günden güne artmakta ve de çeşitlenmektedir. Kurumsal dergileri çıkaranlar, kurumsal dergilerin gerek içeriklerine gerekse yansıttıkları imaja dikkat etmektedirler. Her sektörde kendini gösteren kurumsal dergilerin sağlık sektöründeki yansımalarından iki kurumsal dergi ele alınmıştır. Memory ve Sharp Experience adlı kurumsal dergiler karşılaştırmalı olarak incelenmiş ve çıkarımlar yapılmıştır
Makale - Bilimsel Dergi Makalesi - Çok Yazarlı
Keywords: Dergi; Kurumsal dergicilik; Memory Dergisi; Sharp Experience Dergisi