Gıda kaynaklı botulizm ve önemi - Guran, Husnu Sahan; Öksüztepe, Gülsüm (My University, 2012)
-
Keywords: HACCP; gıda kaynaklı hastalıklar; insan hastalıkları; mikrobiyal bulaşıklık; gıda bulaşıklılığı; halk sağlığı; bakteriyel toksinler; gıda hijyeni; gıda güvenirliği; imalat; botulizm; konserve ürünler; felç; dünya; gıda alımı; gıda ürünleri