H. 1153-1155 (M.1740-1742) TARİHLİ TRABZON ŞER`İYYE SİCİLİ - ÖZER, GÜLDENİZ (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tarih; History