TDV iSLAM ANSiKLOPEDiSi "AZAP" MADDESi ÜZERiNE BiR DEGERLENDiRME - Hocaoglu, Mustafa (Fırat University, 2010)
Biz bu çalışmamızda Yusuf Şevki Yavuz tarafından kaleme alınan, "azap" maddesi üzerinde duracağız. Yazarı n netice bölümünde Cehennemin ebedi olmadığıyla ilgili ileri sürdüğü iddiaları değerlendireceğiz
A Review on "Pain" Article in TDV Encyclopedia of islam
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları