GEBE KOYUNLAR VE FÖTUSLARINDA SELENYUM VE VİTAMİN E MİKTARLARI İLE BUNLARIN PLASENTAL TRANSPORT DÜZEYLERİ - KARAKILÇIK, A.ZİYA (Fırat Üniveristesi, 1992)
Bu çalışma, gebe koyunlar ve fötuslarında kan plazması, karaciğer vitamin E ve selenyum konsantrasyonları ile bunların yüzde {%) plasental geçiş düzeylerini araştırmak amacı ile yapılmıştır. Çalışma, her grubu 20 koyun ve 20 tane de fötusu olmak

This study was carried out to investigate the concentrations and the % placental transmissions of vitamin E and selenium in the blood plasma and the liver of pregnant ewes and their fetuses. The investigation was performed on the total of 120
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine