Şiddet modülasyonuna dayanan yüksek performanslı fiber optik sensörlerin hetero-özlü (Hetero-core) optik fiberler kullanarak geliştirilmesi ve yapay zeka teknikleri ile akıllı sensörler tasarlanması - Fidanboylu, Kemal; Toker, Onur; Yıldırım, Tülay; Efendioğlu, Hasan Seçkin; Alemdar, Kübra; L, Sümeyra İkoğlu; Çoban, Tuncer (My University, 2014)
-
01.05.2014
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik