Yapıların dış duvarlarında kullanılan ısı yalıtım malzemelerinin ısıl ve ekonomik yönden analizi üzerine bir inceleme - Yıldırım, M. Şükrü; Aksoy, Hüseyin Suha (My University, 1996)
-
Keywords: İnşaat Mühendisliği