İNTRAPARTUM OKSİTOSİN PERFÜZYONU İLE YENİDOĞANIN HİPERBİLİRUBİNEMİSİ ARASINDAKİ İLİŞKİ - KARATAŞ, KAMİL (Fırat Üniveristesi, 1998)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Kadın Hastalıkları ve Doğum; Obstetrics and Gynecology