YILDIZELİLİ ATIFET BİLDİK`TEN DERLENEN MASALLAR (İNCELEME-METİNLER) - BİLDİK, SUNA PAMİR (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature