Hedysarum aucheri Boiss.'nin kromozom sayısı morfolojik,anatomik ve polen özellikleri bakımından araştırılması - Civelek, Şemsettin; Yaman, Ahmet; Şahin, Ahmet; Gür, Nazmi (My University, 1999)
-
Keywords: Bitki morfolojisi; çiçektozu; kromozomlar; bitki anotomisi; kromozom sayısı; Fabaceae; Hedysarum aucheri; çiçektozu morfolojisi