HZ. ÖMER VE İSKENDERİYE KÜTÜPHANESİNİN YAKILMASI MESELESİ - GÜÇLÜAY, SEZGİN (Fırat Üniveristesi, 1993)
[Abstract Not Available]
Keywords: Bilgi ve Belge Yönetimi; Information and Records Management; Tarih; History